Chilli marináda na maso

 

Chilli je jistě dobré koření na přípravu masa a tak Vám přinášíme recept na marinádu. Pokud se obáváte, že maso bude příliš pálivé nebo málo pálivé, tak to můžete ovlivnit výběrem papriček a množstvím přidaných papriček chilli.

 

Chilli marináda na maso

 

Ingredience:

2 lžičky hrubě drcených chilli papriček
4 nadrcené stroužky česneku
125 ml olivového oleje
60 ml červeného vinného octa
60 ml citronové šťávy
1 lžíce jemně nastrouhané citronové kúry
hrst nasekané petrželky
sůl
mletý pepř

 

Postup:

Všechny výše uvedené ingredience důkladně promícháme ve skleněné nebo porcelánové míse. Pak vložíme maso (kuřecí nebo vepřové), tak aby bylo maso pokryté marinádou a mísu přikryjeme. Maso necháme odležet v chilli marinádě nejlépe přes noc.

Anketa

Ohodnoťte jako ve škole "Chilli marináda na maso"

1 (2)
100%

2 (0)
0%

3 (0)
0%

4 (0)
0%

5 (0)
0%

Celkový počet hlasů: 2

Diskusní téma: Chilli marináda na maso

Nebyly nalezeny žádné příspěvky.

Přidat nový příspěvek