Chilli con Carne II.

 
Tuto variaci oblíbeného receptu na Chilli con Carne nám zaslala paní Jiřina. Jde o velmi jednoduchý a chutný recept, který zvládne každý.
 
Ingredience:
- 400g cibule
- 4 stroužky česneku
- 5 lžic oleje
- 1 kg mletého hovězího masa
- 500g sterilovaných rajčat (2 plechovky)
- 500g červených fazolí (2 plechovky)
- pepř, tabasco, chilli, sůl
- 1 pórek
 
Cibuli a česnek jemně nakrájíme a v hluboké pánvi zesklovatíme na oleji. Přidáme namleté maso, smícháme s cibulí a česnekem, přidáme koření a sůl, vše osmahneme a vaříme pod pokličkou cca 20 minut. Přidáme rajčata z plechovky a vaříme dalších 10 minut. Nakonec přidáme fazole a nakrájený pórek. Jakmile jsou fazole prohřáté a pórek ještě částečně křupavý je hotovo.
Podáváme s čerstvým chlebem nebo bagetou.